KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Muallim Hayrullah Efendi Ortaokulu

Muallim Hayrullah Efendi Ortaokulu

HACI BAYRAM VELİ MAH. ALİ SEZAL BUL. NO: 102A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Anaokulu yaşlarından başlayarak, ilköğretimin bütün kademelerinde ve lisenin sonuncu sınıfına kadar sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk İlkelerine bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, Türk Milli Eğitiminin ve okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda; kendini ifade edebilen girişimci, çağdaş düşünen, estetik duygusuna sahip , kendisi ve toplumuyla barışık bireyler yetiştirmek, onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli(Eğitim Öğretim Saat 13.00´te başlayacaktır.)
13.00-19.00
Kalorifer(doğalgaz)
Ulaşım
Kahramanmaraş Merkez Onikişubat / Merkez otobüs durağından Orman Bölge Müdürlüğüne giden 35,29 ve 22 numaralı Halk otobüsleri ile ulaşım sağlanır.
Yerleşim Yeri
Hacıbayram Veli Mah. Orman Başmüdürlüğü Yani Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu Hizmet Binası
Diğer Hususlar
Eski okul binamız yıkılmış olup yeni binamız yapılana kadar eğitim öğretim Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu´nda devam edecektir.