KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Muallim Hayrullah Efendi Ortaokulu

May

23 Nisan etkinlikleri kapsamında okul idaremiz öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber Anıtkabir ve TBMM ziyaret edildi.

Nis

Ayşe Gül Gemci AÇIKGÖZ hocamızın yaptığı matematik yarışmasından bazı kareler.

Nis

Ramazn Bayramı sonrasında, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla 8/F sınıfı öğrencileri ile bayramlaşma töreni düzenlendi. Sınıf öğretmeni Ayşe Gül GEMCİ AÇIKGÖZ ile bayramlaştıktan sonra okul müdürümüz Mevlüt PURTAŞ, idarecilerimiz ve diğer öğretmenler ile bayramlaşma töreni tamamlandı.

Mrt

Mart ayı kazanım değerlendirme sınavı okulumuzda gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.Tatbikatta "çök,kapan,tutun" "hayat üçgeni oluşturma" gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Sonra da "Okul Tahliye Planı"doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Şbt

Okul rehberlik servisimizin düzenlediği mezunlar bulusması etkinliğimizi gerçekleştirildi. Okulumuzdan önceden mezun olmuş başarılı öğrencilerimiz bu seneki 8.siniflarimiz için sinav deneyimlerinden, lgs sürecini nasıl daha verimli gecirdiklerinden bahsetti. Gelen konuk öğrencilerimize ve okul rehber öğretmenimiz Hacer Akyol'a programı hazırladıkları için çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz matematik öğretmenlerinden Zeynep AKGÖNEN ve İsa KAYA tarafından 6. sınıflar arasında matematik bilgi yarışması düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve katılımda bulunan tüm öğrebcilerimize teşekkür ederiz.

Ock

15 Ocak Pazartesi günü okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile Alikaya'sını gezdik.

Ock

Okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Voleybol  müsabakaları tamamlandı. Okulumuz erkek voleybol takımı müsabakalar sonucunda il ikincisi oldu.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerimiz Ali DEMİRCİ, Samet DİKİCİ, Hüseyin PALALI ve bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

8.sınıf öğrencilerimizle Çukurova Elektrik Anadolu lisesini gezdik. Sonrasında teras kafe de ogrencilerimizle güzel vakit geçirdik. Emeği geçen okul rehber öğretmenimiz Hacer Akyol ve matematik öğretmenimiz Aysegul Gemci Acikgoz'e teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize İstanbul'dan "iYİLİK LİMANI AİLESİ" mont ve bot yardımı yaptılar. Emeklerinden dolayı "İYİLİK LİMANI AİLESİ", Ceylan TARHAN ve Hacer AKYOL hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

İngilizce öğretmenimiz Ebru UZUN, 5. sınıflar arasında İngilizce kelime yarışması düzenledi. Heycanlı dakikalar yaşayarak öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ara

Okul veli ilişkilerini geliştirerek başarıyı olumsuz etkileyecek faktörleri yerinde tespit ederek gerekli önlemleri almak amacıyla öğrencilerimize ev ziyaretinde bulunduk. Okul rehberlik servisi Hacer Akyol ve Ömer Faruk ÇALIK hocalarımızın katkıları ile ev ziyaretlerimiz devam etmektedir.

Ara

Okul rehber öğretmenlerimiz evde eğitim alan öğrencilerimizi ziyarette bulundular.

Ara

Okulumuz 8.sınıf  öğrencileriyle beraber rehber öğretmenleriimiz Hacer AKYOL ile Ömer Faruk ÇALIK ve matematik öğretmenimiz Ayşegül GEMCİ AÇIKGÖZ Maras Fen Lisesi ve TOBB Fen Lisesi'ne geziye gidildi.