KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Muallim Hayrullah Efendi Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşegül Gemci Açıkgöz ve Ali Kaplan ile öğrencilerimizle beraber Kahramanmaraş Baro'sunu ziyaret ettik. Avukatlık mesleği ve insan hakları ile ilgili öğrencilerimize biligiler verildi. Bazı avukatlarımız tecrübelerinden bahsederek öğrencilerimize rehberlik ettiler.

Kas

İl gençlik merkezi müdürü sayın İlhan UZUN beyi makamında ziyaret ettik. Okulumuzda yapılacak sosyal etkinlikler ve kültür  gezilerinde iş birliği konularinda istişarede bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı vesilesiyle hazırlamış olduğumuz resim kompozisyon yarışmasında başarı gösteren öğrencilerimize hediyelerini ve teşekkür belgelerini takdim ettik.

Ekm

Okulumuzun bahçesinde Voleybol Filesi ve saha çizimleriyle Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Ali DEMİRCİ, Samet DİKİCİ ve Hüseyin PALALI Voleybol sahası oluşturdular. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi Gününden itibaren uygulacak olan ders programı ekte dunulmuştur.

Tem

2023 YIL YAZ DÖNEMİ DESTEKLME VE YTİŞTİRME KURSU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMLARIYLAR BAŞLADI.